Vårlig primörsallad med dilldressing
Vårfräsch, god och relativt nyttig... smakade mums till grillad kyckling och tunt skivad kassler vid lunch idag. Ska nog ha den på buffé... snart... vi får se vad vi kan hitta på för anledning till kalas. :-)
(Tyvärr missade jag att knäppa kort - upptäckte jag precis... var väl lite speedad i vanlig ordning. Den blev iaf jättefin med alla färger!)
Primörsallad 6-8 pers
3 port kokt quinoa
3 kokta morötter i slantar
2 dl gröna ärtor alt. edamamebönor
1 strut rädisor i kvarta
1 knippe gräslök, finhackad
½-1 påse bistrosallad (med bl a ruccola, lollo rosso, frisee etc)
Koka morötterna hela, skär sedan i slantar, blanda alltsammans. Så enkelt var det!
Dilldressing
2 dl turkisk yogurt
1,5 dl creme fraiche
½ dl mjölk
1 påse OLW Dill & Gräslöksdip
½ dl finhackad dill (fryst funkar fint)
½ tsk citronpeppar
Rör ihop. Klart. Ska gärna stå och dra en stund smakar den bättre. Extra dill funkar oxå.
(Tyvärr missade jag att knäppa kort - upptäckte jag precis... var väl lite speedad i vanlig ordning. Den blev iaf jättefin med alla färger!)
Primörsallad 6-8 pers
3 port kokt quinoa
3 kokta morötter i slantar
2 dl gröna ärtor alt. edamamebönor
1 strut rädisor i kvarta
1 knippe gräslök, finhackad
½-1 påse bistrosallad (med bl a ruccola, lollo rosso, frisee etc)
Koka morötterna hela, skär sedan i slantar, blanda alltsammans. Så enkelt var det!
Dilldressing
2 dl turkisk yogurt
1,5 dl creme fraiche
½ dl mjölk
1 påse OLW Dill & Gräslöksdip
½ dl finhackad dill (fryst funkar fint)
½ tsk citronpeppar
Rör ihop. Klart. Ska gärna stå och dra en stund smakar den bättre. Extra dill funkar oxå.
Kommentarer
Skicka en kommentar
Älskar konstruktiv feedback - berätta vad du tycker!