Morsdagsbruschetta
Idag har vi firat mors dag lite i förväg. Senaste åren har vi skippat presenter och istället bjudit våra fina mammor på middag och dryck. Idag hade vi ju sån tur med vädret... satt ute i eftermiddagssolen och drack Sangia och mumsade dessa läckerbitar till förrätt. Kan rekommenderas!
Morsdagsbruschetta ca 14 bitar
1 surdegsbaguette (ICA's bake-off)
1 paket serranoskinka
1 brieost
1 brk röd pesto
Färsk basilika
Skär sneda bitar av baguetten och lägg på bakplåtpappersklädd plåt med snittytan upp. Skär ca 3-4 mm tjocka skivor av brieosten och lägg på baguetterna. Gratinera hastigt (ca 5 min) i 200 gradig ugn. Tag ut plåten och lägg på bitar av serranoskinka, toppa med en klick pesto och klipp färsk basilika över.
Vi drack en kall sangria till (färdig från Systemet, skär bara ner lite fruktbitar och ha i mycket is så funkar den hur bra som helst)!
Morsdagsbruschetta ca 14 bitar
1 surdegsbaguette (ICA's bake-off)
1 paket serranoskinka
1 brieost
1 brk röd pesto
Färsk basilika
Skär sneda bitar av baguetten och lägg på bakplåtpappersklädd plåt med snittytan upp. Skär ca 3-4 mm tjocka skivor av brieosten och lägg på baguetterna. Gratinera hastigt (ca 5 min) i 200 gradig ugn. Tag ut plåten och lägg på bitar av serranoskinka, toppa med en klick pesto och klipp färsk basilika över.
Vi drack en kall sangria till (färdig från Systemet, skär bara ner lite fruktbitar och ha i mycket is så funkar den hur bra som helst)!
Kommentarer
Skicka en kommentar
Älskar konstruktiv feedback - berätta vad du tycker!