BBQ och vitlöksräkor i tacotubs
M var väldigt skeptisk till detta... tittade snett på vad jag gjorde och undrade om jag bara försökte använda "skåpmat" eller verkligen laga något gott... *fniss* Jo jo... Behöver jag säga att han var mycket nöjd när han väl smakade?
Passar fint som lite tilltugg i väntan på grillen i sommar... och schysst mot alla glutenallergiker
out there!
BBQ och vitlöksräkor i tacotubs 4-6 pers
400 g stora, skalade räkor
3/4 dl BBQ sås med röksmak
2 vitlöksklyftor, fint rivna
1 tsk vitlöks alt. grillpeppar mesquite
1 förp. minitubs
Släng allt i en påse och knöla runt det, gärna några timmar i förväg. Hetta upp en matsked olja i stekpanna eller wok medan du värmer tacotubsen i ugnen. Fräs räkorna hastigt i oljan och häll över all marinad, rör runt. Värm inte räkorna för länge för då blir dom torra, sega och smakar INTE gott.
Lägg upp i sprödvärmda tacotubs, klicka på lite Creme fraiche och garnera med finstrimlad färsk basilika! En kall lager eller sval Pinot Noir sitter fint till. MUMS!
Passar fint som lite tilltugg i väntan på grillen i sommar... och schysst mot alla glutenallergiker
out there!
BBQ och vitlöksräkor i tacotubs 4-6 pers
400 g stora, skalade räkor
3/4 dl BBQ sås med röksmak
2 vitlöksklyftor, fint rivna
1 tsk vitlöks alt. grillpeppar mesquite
1 förp. minitubs
Släng allt i en påse och knöla runt det, gärna några timmar i förväg. Hetta upp en matsked olja i stekpanna eller wok medan du värmer tacotubsen i ugnen. Fräs räkorna hastigt i oljan och häll över all marinad, rör runt. Värm inte räkorna för länge för då blir dom torra, sega och smakar INTE gott.
Lägg upp i sprödvärmda tacotubs, klicka på lite Creme fraiche och garnera med finstrimlad färsk basilika! En kall lager eller sval Pinot Noir sitter fint till. MUMS!
Kommentarer
Skicka en kommentar
Älskar konstruktiv feedback - berätta vad du tycker!