Leta i den här bloggen
Välkommen till norra fästet av Höga Kusten-bron och mitt kök. Här lagas det vardagsmat, bakas, kokas marmelad och gjuts praliner. Häng med, det blir kul! De senaste åren har jag snöat in på handmålade praliner, en fantastiskt rolig hobby och härlig avkoppling när huvudet är fullt av annat. Bäst av allt är ju att resultatet går att äta upp! Varmt välkommen, Anna
Inlägg
Kallrökt laxcarpaccio med vispad cremé fraiche och rödlöksmarmelad
- Hämta länk
- X
- E-post
- Andra appar
Kokoscheesecake med ananaskompott
- Hämta länk
- X
- E-post
- Andra appar
Avocadotartar med stenbitsrom
- Hämta länk
- X
- E-post
- Andra appar
Chokladbakelse med inkokta päron, färska björnbär & grädde
- Hämta länk
- X
- E-post
- Andra appar