Curryremoulad a' la Hassel

Här hemma brukar det med jämna mellanrum serveras frasbakad fisk (ja, emellanåt använder jag halvfabrikat med glädje) och då tycker jag man kan piffa till det med en god hemgjord sås till. Kokt potatis och lite broccoli gör måltiden komplett.

Den här såsen är oxå god på en rostbiffsmacka eller, så rör man ner kall grillad kyckling i den. Kycklingröran laddar man sedan i tunnbödrullar tillsammans med krispig isbergssallad. Supergod utflyktsmacka.

Curryremoulad a' la Hassel
3 dl creme fraiche
1½ dl majonnäs
1-2 msk curry
1½ dl bostongurka
½ finhackad röd lök

Okej - den är snabb att göra, men den vinner verkligen på att få stå och "gona" till sig nån timme eller två i kylen. Curryn blommar ut och alla smakerna gifter sig. Varför inte göra den kvällen innan?

Kommentarer

Populära inlägg